10/21/2020
2 min
0

Tweedehands software voor bedrijven: check reviews en de achtergrond

10/21/2020
2 min
0

Gebruik maken van tweedehands software voor bedrijven? We zijn gespecialiseerd in gebruikte licenties, zodat u daar op een voordelige manier mee aan de slag kunt. Onze klanten spreken ook wel van 2e hands software, waarmee ze flink op de kosten besparen en waar ze op dezelfde manier gebruik van kunnen maken.

Zoekt u bijvoorbeeld naar een goedkope Microsoft software licentie voor Office 2016? We zijn uw specialist in goedkope software, dankzij de betaalbare licenties die er beschikbaar zijn.

Reviews van andere bedrijven

Benieuwd hoe u een goede keuze kunt maken voor tweedehands software, zodat u daar op een professionele manier mee aan de slag kunt? Het is vooral belangrijk om de reviews en ervaringen van andere bedrijven te controleren.

Wij vragen onze klanten regelmatig naar hun ervaringen met onze licenties. Zij geven ons aan er bijna zonder uitzondering vlekkeloos gebruik van te kunnen maken. De licenties werken zoals de nieuwe modellen, ook al zijn ze een keer eerder gebruikt.

Het gaat om 100% officiële zakelijke licenties, waarmee u ook tijdens een audit geen problemen zal ervaren. Dat zijn zaken die terugkomen in onze reviews en recensies. Het is belangrijk om daar goed op te letten, zodat u daarmee de juiste keuze maakt voor goedkope software. Bij ons zijn de licenties 2e hands, al merkt u daar niets meer van zodra u die eenmaal heeft geactiveerd.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Vraag naar de achtergrond: waar komen de licenties vandaan?

Wilt u iets meer weten over de tweedehands software waar u op basis van de gebruikte licentie mee aan de slag kunt? Voordat u zakelijk licenties gaat kopen is het verstandig om wat onderzoek te doen naar de achtergrond.

Benieuwd hoe wij aan onze licenties komen? We vragen bedrijven regelmatig om goed te kijken naar de licenties die ze bezitten en hoe ze daar gebruik van maken. Blijkt dat er licenties bij zitten die niet meer gebruikt worden? Een gerechtelijke uitspraak van een paar jaar geleden heeft laten zien dat die bedrijven eigenaar zijn van de licenties. Dat biedt ze de mogelijkheid om de licentie aan ons te verkopen. Wij kopen op die manier zakelijke licenties in, zodat we u die weer op een voordelige manier kunnen aanbieden.

Dat geldt voor onze tweedehands licenties voor Microsoft Exchange, net als voor de andere exemplaren. Het gaat om licenties voor zakelijke software, waar u op een goedkope manier gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, vooral als u tijdens de aanschaf de juiste vragen stelt. We vertellen u graag meer over de ervaringen van onze andere klanten en kunnen u uitgebreid uitleggen over de achtergrond van onze licenties.

Heeft u specifieke vragen of wenst u ondersteuning bij het aankopen van gebruikte licenties voor zakelijke software? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.