Visio LTSC 2021
06/27/2024
3 min
0

Waarom kiezen voor Visio LTSC 2021?

06/27/2024
3 min
0

Overweeg je Microsoft Visio 2021 aan te schaffen voor jouw organisatie? Visio is een krachtig hulpmiddel voor het maken van professionele en technische diagrammen. Met de release van Visio 2021 LTSC (Long-Term Servicing Channel) biedt Microsoft nu een stabiele, langdurig ondersteunde versie van Visio die speciaal is ontworpen voor bedrijven met strikte vereisten op het gebied van stabiliteit en compatibiliteit.

Waarom zou je kiezen voor Visio LTSC 2021 in plaats van de reguliere Visio 2021 versie? In dit artikel verkennen we de voordelen van Visio LTSC, zoals de langdurige ondersteuning, de stabiliteit van functies en de consistente gebruikerservaring. We bespreken ook de verschillende prijsopties en licenties voor Visio LTSC Professional 2021 en Visio LTSC Standard 2021, zodat je de juiste editie voor jouw bedrijf kunt kiezen. Bovendien gaan we in op de besparingen die je kunt realiseren met pre-owned volumelicenties voor Visio 2021 LTSC.

 

Waarom Visio LTSC voor bedrijven?

Visio LTSC (Long-Term Servicing Channel) is speciaal ontworpen voor organisaties die een stabiele en consistente omgeving nodig hebben voor hun diagramsoftware. In tegenstelling tot de reguliere Visio-versies, die frequente updates en nieuwe functies ontvangen, biedt Visio LTSC een voorspelbare en betrouwbare ervaring.

Stabiliteit en consistentie

Met Visio LTSC profiteert u van een stabiele softwareversie die gedurende een langere periode ongewijzigd blijft. Dit betekent dat uw organisatie kan vertrouwen op een consistente gebruikersinterface en functionaliteit, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte veranderingen of aanpassingen aan werkprocessen.

Betrouwbaarheid en beveiliging

Visio LTSC ontvangt gedurende de volledige ondersteuningsperiode regelmatige beveiligingsupdates en essentiële fixes. Dit garandeert dat uw diagramsoftware beschermd blijft tegen beveiligingsrisico's en stabiel blijft functioneren, zelfs in veeleisende omgevingen.

Vergelijking met andere versies van Visio

In tegenstelling tot Visio Standard en Professional 2021, die een vast releasemodel volgen, biedt Visio LTSC een langere ondersteuningscyclus en minder frequente functie-updates. Dit maakt het ideaal voor organisaties die waarde hechten aan stabiliteit en voorspelbaarheid boven het ontvangen van de nieuwste functies en verbeteringen.

Overweeg Visio LTSC als uw organisatie behoefte heeft aan een betrouwbare en consistente diagramoplossing voor de lange termijn. Met zijn focus op stabiliteit, beveiliging en voorspelbaarheid is Visio LTSC de perfecte keuze voor bedrijven die een solide basis voor hun diagramsoftware vereisen. Bij Softtrader bieden wij de LTSC versie van Visio 2021 Standard en Professional aan. Met deze pre-owned volume licenties bespaart u tot wel 70% op de aanschaf.

 

Prijsopties en licenties

Visio LTSC 2021 is beschikbaar in twee edities: Visio LTSC Professional 2021 en Visio LTSC Standard 2021. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal licenties dat u aanschaft en het type licentie dat u kiest.

Beschikbare licenties

U kunt kiezen uit de volgende licentieopties voor Visio LTSC 2021:

Retail-licentie

Dit is een eenmalige aankooplicentie voor individuele gebruikers of kleine bedrijven. De retail-licentie is specifiek bedoeld voor degenen die Visio 2021 LTSC op één apparaat willen installeren en gebruiken zonder terugkerende kosten.

Volume licentie

Volume licenties bieden flexibele en schaalbare licentieopties voor middelgrote tot grote organisaties. Deze licenties zijn ontworpen voor organisaties die Visio op meerdere apparaten willen inzetten. Bij Softtrader bieden wij voordelige Visio LTSC 2021 licenties aan, zo bespaart u gauw al tot wel 70%!

Abonnement

Het is mogelijk om Visio 2021 te verkrijgen via een Microsoft 365 abonnement of Visio Online Plan (1 of 2), echter is dit niet de LTSC versie. U zult in dit geval dus altijd updates doorgevoerd krijgen die uw werkprocessen kunnen belemmeren.

Aanschaf van grotere hoeveelheden

Wilt u grotere aantallen Visio LTSC 2021 licenties bestellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Wij bieden aantrekkelijke kortingen voor grote hoeveelheden en helpen u graag bij het vinden van de beste licentieopties voor uw organisatie.

Microsoft Visio 2021 banner

Ondersteuning en updates

Visio LTSC 2021 biedt een stabiele en betrouwbare ervaring voor organisaties die behoefte hebben aan een consistente diagramsoftware-omgeving. Met regelmatige beveiligingsupdates en essentiële fixes gedurende de volledige ondersteuningsperiode blijft uw Visio-software beschermd en functioneel.

Begindatum van ondersteuning

De ondersteuning voor Visio LTSC 2021 is gestart op 16 september 2021. Vanaf deze datum kunnen gebruikers rekenen op een solide basis voor hun diagramsoftware, met de zekerheid van langdurige ondersteuning.

Einddatum van basisondersteuning

De basisondersteuning voor Visio LTSC 2021 loopt tot 13 oktober 2026. Tot die datum ontvangt u regelmatige beveiligingsupdates en essentiële fixes om uw software veilig en stabiel te houden.

Toekomstige updates en verwachte veranderingen

Gedurende de ondersteuningsperiode van Visio LTSC 2021 kunt u erop vertrouwen dat uw software stabiel en consistent blijft. In tegenstelling tot de reguliere Visio-versies, die frequente updates en nieuwe functies ontvangen, biedt Visio LTSC 2021 een voorspelbare ervaring zonder onverwachte veranderingen in de gebruikersinterface of functionaliteit.

Overweeg de overstap naar Visio LTSC 2021 als uw organisatie waarde hecht aan een betrouwbare en consistente diagramoplossing voor de lange termijn. Met zijn focus op stabiliteit en beveiliging is Visio LTSC 2021 de ideale keuze voor bedrijven die een solide basis voor hun diagramsoftware vereisen.

Conclusie

Visio LTSC 2021 biedt organisaties een stabiele en betrouwbare oplossing voor het maken van professionele diagrammen. Met focus op consistentie, beveiliging en langdurige ondersteuning is Visio LTSC 2021 de ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan een solide basis voor hun diagramsoftware. Overweeg de overstap naar Visio LTSC 2021 en profiteer van de vele voordelen die het biedt.

Bent u geïnteresseerd in Visio 2021 Professional of Standard? Overweeg dan de aanschaf van pre-owned volumelicenties, waarmee u tot wel 70% kunt besparen op uw aankoop. Neem vandaag nog contact met ons op om de beste licentieopties voor uw organisatie te bespreken en te profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.