In 3 stappen de juiste goedkope Microsoft software licentie vinden

Goedkope Microsoft software
Gepubliceerd op: 10-05-2019

Een goedkope Microsoft software licentie gezocht, maar weet u niet goed hoe u daar gebruik van kunt maken? We leggen het u graag uit, net als andere grote en minder grote organisaties waar we voor werken.

Dankzij onze online marktplaats kunt u eenvoudig de licenties kopen waar u naar op zoek bent. Het zijn goedkope software licenties voor bedrijven, omdat zal al een keer gebruikt werden door andere organisaties. Dat is 100% legaal en volledig audit-proof, dus dé manier om bijvoorbeeld goedkoop een Office 2016-licentie aan te schaffen voor uw bedrijf.

3 makkelijke stappen

Benieuwd in welke stappen u een goedkope Microsoft software licentie kunt aanschaffen? We zetten het voor u op een rij:

  1. Zoek de goedkope software licentie(s) die u nodig heeft, gewoon in onze marktplaats 
  2. Geef aan welke licentie(s) u nodig heeft, dan zorgen wij voor de levering daarvan.
  3. Activeer de licentie en gebruik de software. Gewoon zoals u dat gewend bent met nieuwe licenties.

De stappen zijn niet anders dan bij nieuwe licenties, omdat u die via de officiële weg kunt aanschaffen en daar zonder problemen gebruik van kunt maken. Enkele jaren geleden heeft een rechter uitspraak gedaan en aangegeven dat licenties eigendom worden van de organisatie die deze koopt. Dat betekent dat die organisaties ze ook weer kunnen verkopen, zodat wij die voordelig kunnen inkopen en weer kunnen aanbieden.

Office 2016, Office 2019 en meer: goedkope licenties

Op zoek naar een Office 2016 licentie en daar liever niet te veel voor betalen? Wij zorgen er met de goedkope Microsoft software licenties voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen. De makkelijkste manier om de kosten in de hand te houden, terwijl u zich natuurlijk netjes houdt aan de wet- en regelgeving.

Tijdens een audit of andere controle is er niets aan de hand, omdat er sprake is van een officiële licentie. U voldoet netjes aan de regels en heeft een bewijs beschikbaar om aan te tonen dat u de licentie officieel heeft aangekocht.

Goedkope software licenties kopen

Wilt u goedkope software licenties kopen, voor Microsoft en andere software? U kunt online een licentie kopen, gewoon zoals u dat ook zou doen met een nieuw exemplaar. Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen voor de vlotte levering. En zit de licentie die u zoekt er niet bij? Geef het ons aan, dan gaan we er achteraan en zorgen we ervoor dat u ook daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen over goedkope Microsoft software licenties of een van onze andere producten? Bel ons op telefoonnummer 024 202 2103, stuur een e-mail naar sales@softtrader.nl of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.

Deel dit artikel