Tweedehands software kopen: 100% legaal en toch makkelijk besparen

Gebruikte software: tweedehands licenties die werken als nieuw
Gepubliceerd op: 22-10-2019

Tweedehands software kopen en benieuwd hoe dit toch 100% legaal kan zijn? Steeds meer grote en ook kleinere organisaties besparen op de IT-kosten, door gebruik te maken van de gebruikte licenties. Ze zijn volledig legaal en audit proof, terwijl ze minder kosten dan de nieuwe exemplaren

De gebruikte licenties zijn er bijvoorbeeld voor Office 2016, net als voor andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. Wij hebben praktisch iedere licentie te koop waar u naar zoekt, en maken het u graag eenvoudig om die aan te schaffen en te gebruiken.

 

Legale licenties: 100% audit proof

Software licenties kopen en zeker weten dat u daar (ook op termijn) geen problemen mee krijgt? Wij begrijpen dat u als organisatie op zoek bent naar officiële licenties, om de software probleemloos te gebruiken.

Alle licenties die we inkopen zijn 100% legaal en volledig audit proof. Tijdens een software-audit kunt u ze zonder problemen laten zien, waarmee u bewijst dat u er via de officiële kanalen gebruik van maakt. Het belangrijkste verschil met de nieuwe licenties is dat ze al een keer eerder gebruikt zijn. Ze zijn net zo officieel en legaal, waardoor dit zakelijk een uitstekende keuze is.

 

Software licenties kopen: uitgebreid aanbod

Software licenties kopen en daarmee op de kosten voor de IT besparen? U heeft de keuze uit een breed aanbod. Gaat het u om licenties voor Office of wellicht voor Microsoft Exchange. Wij zorgen ervoor dat u de software kunt gebruiken waar u zakelijk naar op zoek bent.

We hebben praktisch iedere licentie te koop en kunnen daar zelfs naar op zoek gaan indien uw voorkeur niet beschikbaar is. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, en kunnen natuurlijk uitleggen over de wijze waarop andere klanten daar al gebruik van maken.

 

Tweedehands software kopen: licenties voor bedrijven

Tweedehands software kopen en benieuwd naar de manier waarop andere bedrijven dat aanpakken? Als ze licenties kopen gebruiken ze daarvoor onze scherpe aanbiedingen. De licenties zijn tot 70% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Ondertussen kunt u daar volledig legaal en officieel gebruik van maken.

Wij helpen u te besparen op de IT-kosten, met de softwarelicenties voor Microsoft en andere software. Speciaal geschikt voor grote en kleinere bedrijven. Vraag onze specialisten om advies of geef aan waar u naar zoekt, dan gaan we er graag mee aan de slag.

Tweedehands software kopen of vragen over onze producten? Bel ons op telefoonnummer 024 202 2103, stuur een e-mail naar info@softtrader.nl of gebruik ons online contactformulier. Ook als u vragen heeft over onze tweedehands softwarelicenties voor bedrijven. We horen graag van u.

Deel dit artikel