Government Licensing

Government Licensing

Licenties voor de overheid helpt overheidsmedewerkers om veilig samen te werken. Hierdoor kunnen resultaten van de missie worden verbeterd. Infrastructuur en gevoelige gegevens worden beschermd en coördinatie en communicatie binnen en tussen instanties worden gestimuleerd. 

Wat is Governement Licensing?

De licenties voor de overheid zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge beveiligings- en nalevingsvereisten. De federale overheid, lokale instanties, deelstaatregeringen, defensie-industrie, aannemers en tribale entiteiten die worden gesponsord om gecontroleerde informatie te bewaren, zijn in staat om deze licenties aanschaffen. Naast de functies en andere mogelijkheden die Microsoft aanbiedt, zijn er een aantal functies die specifiek zijn bedoeld voor government licenties. Ten eerste kan klantinhoud van de organisatie logisch worden gescheiden van de klantinhoud in de commerciële Office services van Microsoft. Verder kan klantinhoud van de organisatie worden opgeslagen in de Verenigde Staten. De GCC-omgeving biedt naleving van federale vereisten voor cloudservices, waaronder FedRAMP High. Ook houdt het rekening met vereisten voor strafrechtelijke en federale belastinginformatiesystemen (gegevenstypen CJI en FTI). 

Samenwerken met Government Licensing

Het is belangrijk dat overheidsmedewerkers goed met elkaar kunnen samenwerken. Zo kunnen resultaten worden behaald of worden verbeterd. Het samenwerken tussen instanties wordt makkelijker gemaakt met een Government License. Hieronder staat wat er allemaal mogelijk is met een Government License. 

Centraliseren

 1. Er kan een centrale hub worden aangemaakt om documenten, initiatieven en incidenten te coördineren zonder de noodzaak van IT-betrokkenheid.
 2. Communicatie kan eenvoudiger worden gemaakt door chats, oproepen, vergaderingen, en gedeelde bestanden vanuit één plek.
 3. Co-creatie en beoordeling van memoranda, gezamenlijke initiatieven, regelgeving en openbare aankondigingen kunnen worden vereenvoudigd.
 4. Door real-time gegevens kunnen er weloverwogen beslissingen worden genomen en worden gerapporteerd aan leiders. 

Aansluiten

 1. Verkrijg toegang tot updates en dien rapporten, audits en aantekeningen uit vanuit elk apparaat. 
 2. Door verbonden te blijven met het team via chat, vergaderingen en telefoongesprekken kunnen gebruikers tijd besparen. 
 3. Maak verbinding op elk apparaat, waarover wordt beschikt.

Deel en Bescherm

 1. Helpt bij het beschermen van vertrouwelijke informatie.
 2. Chatberichten en documenten kunnen worden bewaard om te reageren op audits en FIOA-verzoeken. 

Government licenties: Geschiktheid

Deelnamevereisten voor volumelicenties voor overheidsorganisaties hangen af van de regio, deze kunnen namelijk variëren. Sommige gezondheidsorganisaties komen ook in aanmerking voor overheidsvergunningen. Hier wordt rekening gehouden met het volgende:

 1. Biedt gezondheidszorgdiensten en dekking
 2. Bepaalt of beslist het gezondheidszorgbeleid voor een land of staat
 3. Biedt financiering voor gezondheidszorgdiensten en dekking. 
 4. Heeft een regulerende rol op  het gebied van gezondheidszorgdiensten en dekking.

Verder biedt Microsoft overheidslicenties aan voor organisaties die in aanmerking komen. Denk bijvoorbeeld aan kleine tot middelgrote overheidsorganisaties of middelgrote tot grote overheidsorganisaties. Hieronder staan de voordelen voor deze twee sectoren.

Voor kleine tot middelgrote overheidsorganisaties

 1. Open Value voor de overheid: Biedt een vereenvoudigd activabeheer, voorspelbare softwarekosten en gespreide betalingen. Ook is Software Assurance inbegrepen.
 2. Open Value-abonnement voor de overheid: Geeft dezelfde voordelen als Open Value voor de overheid, alleen met lagere initiële kosten. Het programma biedt toegang tot Microsoft -softwarelicenties en Cloud services tot de duur van de overeenkomst via abonnementslicenties. 
 3. Microsoft Cloud Solution Provider: Via een pay-as-you-go-model kunnen Cloud services en softwarelicenties worden aangeschaft met hulp van een Microsoft Cloud Solution Provider. Een Cloud Solution Provider kan u helpen bij het bepalen van de beste cloudoplossing en ondersteunt de gebruiker tijdens het traject van aanschaf tot implementatie en gebruik.

Voor middelgrote en grote overheidsorganisaties

 1. Ondernemingsovereenkomst voor de overheid: Met de nieuwste Microsoft-producten en Cloud services kan de technologie in de gehele organisatie worden gestandaardiseerd. Het biedt vereenvoudigd licentiebeheer met één enkele overeenkomst, voorspelbare software- en servicekosten en gespreide betalingen. Hierbij is ook Software Assurance inbegrepen. De abonnementsoptie heeft lagere initiële kosten en heeft alleen toegang gedurende de looptijd van de overeenkomst.
 2. Overeenkomst voor producenten en services van Microsoft: De MPSA (Microsoft Products and Service Agreement) consolideert alle aankopen in één vereenvoudigde overeenkomst bij het aanschaffen van online services en software. De Inkoopaccountstructuur biedt flexibele aankoopopties en meer controle over de manier van kopen. Software Assurance is ook optioneel. 
 3. Selecteer Plus voor overheid: Als de MPSA (Microsoft Products and Service Agreement) geen optie is voor de organisatie dan kan er gebruik worden gemaakt van Select Plus om Microsoft-softwarelicenties aan te schaffen op elk afdelingsniveau. Select Plus biedt flexibiliteit om licenties aan te schaffen. Doormiddel van één enkele overeenkomst zonder specifieke einddatum, maakt de gebruiker gebruik van een Lead Affiliate-klant-ID om het accountbeheer te stroomlijnen. Software Assurance is optioneel.

Softwaregarantie

Microsoft Software Assurance is een uitgebreid onderhoudsprogramma waarmee de gebruiker het maximale uit de software-investering kan halen. Zo is er een telefonische ondersteuning die 24 uur per dag beschikbaar is, biedt het partnerdiensten, training en IT-tools waarmee klanten de IT-behoeften kunnen plannen, implementeren, beheren en ondersteunen. Lees meer over Software Assurance