10/23/2020
1 min
0

Ondersteuning Windows Server 2008 houdt op: overstappen op Server 2019?

10/23/2020
1 min
0

Net als Windows 7, is op 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows Server 2008 beëindigd. Als uw organisatie nog gebruik maakt van deze server na deze datum riskeert u een groot risico. Het is slim om over te stappen op de nieuwste versie: Windows Server 2019.

Gevolgen voor Windows Server 2008

Microsoft zal voor Windows Server 2008 r2 geen beveiligingsupdates meer ontwikkelen. Hierdoor kan Microsoft uw veiligheid niet garanderen. Het is mogelijk dat bedrijfsgegevens verloren gaan of op straat komen te liggen. Dit kan natuurlijk grote gevolgen hebben voor uw organisatie dus dit kunt u beter voor zijn.

Windows Server 2019 banner

Upgraden naar Windows Server 2019

De drie belangrijkste redenen waarom u zouden moeten overstappen op Windows Server 2019 of Windows Server 2022:

  • Cybercrime & hackers
    Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die te maken krijgen met cybercrime. Bedrijfsgegevens of andere belangrijke informatie worden van het desbetreffende bedrijf gestolen. Alle Microsoft software is beschermd tegen dit soort piraterij, mits het binnen de ondersteuningsperiode valt. Als u dit wilt voorkomen is het dus belangrijk dat u uw software te vernieuwen.

Efficiëntie
Met Windows Server 2019 komen een aantal extra functionaliteiten die Windows Server 2008 niet bevat. Met deze functies kunt u uw systemen flexibel en krachtig laten draaien. Hierdoor kan uw organisatie efficiënter te werk gaan

Cloud functies
Met Windows Server 2019 is het mogelijk om zonder vertragingen te profiteren van clouddiensten. Dit is een grote vooruitgang voor de IT-voorzieningen binnen uw organisatie.

Windows Server 2019 licentie kopen

Wil je een Windows Server 2019 licentie kopen? We zijn jouw specialist in Pre-Owned licenties voor Windows Server, net als voor allerlei andere zakelijke licenties. Zoek je bijvoorbeeld naar een goedkope oplossing voor Microsoft Office? We zijn de online specialist waar je naar op zoek bent, om op een voordelige manier een zakelijke licentie aan te schaffen. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.