01/29/2021
1 min
0

Ontdek de nieuwe features van Microsoft Exchange Server 2019

01/29/2021
1 min
0

Exchange Server 2019, uitgebracht in oktober 2018, is de eigen mail- en agendaserversoftware van Microsoft. Er zijn een aantal wijzigingen, updates en functies die met deze nieuwe versie van Exchange Server worden geleverd om gebruikers en organisaties verder te ondersteunen naarmate de werkplek evolueert. In deze blog leest u wat er allemaal veranderd is.

Ondersteuning voor Windows Server Core

Wanneer Exchange Server 2019 op een Windows-implementatie wordt uitgevoerd, heeft het minder oppervlakte, dat betekent dat er minder oppervlakten zijn om aangevallen te worden en minder componenten die onderhoud nodig hebben.

Standaard TLS 1.2 inschakelen voor verbeterde verbindingsbeveiliging

Standaard gebruikt Exchange Server 2019-codering uitsluitend TLS 1.2. Het schakelt ondersteuning voor oudere algoritmen zoals DES, 3DES, MD5, RC2 en RC4 uit ten gunste hiervan. Het zal ook prioriteit geven aan algoritmen voor het uitwisselen van sleutels voor elliptische krommen boven niet-elliptische algoritmen.

Softtrader Banner Exchange Server Standard & Enterprise

Verbeteringen in de zoekinfrastructuur

Exchange Server 2019 heeft een volledig herbouwde zoekinfrastructuur, gebouwd voor verhoogde betrouwbaarheid en cloudgebruik. Het kan ook grotere bestanden verwerken bij het indexeren, evenals betere zoekprestaties en eenvoudiger beheer.

Failovers die sneller en betrouwbaarder zijn

De verandering van de zoekarchitectuur betekent ook dat er een aanzienlijke toename is in betrouwbaarheid en snelheid met betrekking tot failover tussen de ene server en de andere.

Metacache database verbeteringen

Exchange Server 2019 heeft wijzigingen ondergaan tot in de kern van hun database-engine om de prestaties te verbeteren en beter gebruik te maken van innovaties in opslaghardware, zoals grotere harde schijven en solid-state drives (SSD's).

Lees hier alles over on-premise Exchange Server.

Cmdlet Remove-Calendar Events

Met deze functie kunnen beheerders vergaderingen annuleren en verwijderen die zijn georganiseerd door gebruikers die niet langer bij het bedrijf zijn. Ze worden uit de agenda van deelnemers verwijderen in plaats van een ter ziele gegane gebeurtenis achter te laten waarmee geen interactie mogelijk is.

Goedkope Exchange Server licenties kopen

Bent u op zoek naar een goedkope Exchange Server licenties? Softtrader is specialist in tweedehands Microsoft-licenties, hiermee bespaart u tot 70% op de nieuwprijs. Softtrader biedt Microsoft Exchange Server 2013, 2016 en 2019 aan. Benieuwd naar de prijs? Vraag nu een offerte aan.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.