Licentie kopen tweedehands
02/10/2023
2 min
0

Welke Office-versies bevatten Teams?

02/10/2023
2 min
0

Microsoft Teams maakt professionele en persoonlijke communicatie tussen personen mogelijk. Omdat deze applicatie het meest bekend is als onderdeel van de Microsoft 365-pakketten, weten veel gebruikers niet dat er twee Office-bundels zijn waarin Teams wel degelijk is opgenomen. In deze blog leest u wat Microsoft Teams is en in welke Microsoft Office-pakketten u een van de meest succesvolle toepassingen in de zakelijke bedrijfsomgeving kunt vinden.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een platform dat teamcommunicatie en samenwerking verenigt. Deze toepassing combineert chat, videoconferentie en bestandsopslag en integreert werkplektoepassingen. Teams is Skype for business gaan vervangen in de nieuwste Office-versies en is een aanwinst om de betrokkenheid te verbeteren en effectiever te zijn. Hieronder vindt u de twee versies die Microsoft beschikbaar stelt met deze toepassing.

Microsoft 365

Een van de pakketten waarin Microsoft Team is opgenomen is het abonnement op Microsoft 365. Hoewel Microsoft 365 een schijnbaar goedkopere licentie is in vergelijking met zijn on-premise equivalenten, betalen abonnees op de lange termijn vaak meer. Als u geïnteresseerd bent in een eeuwigdurende licentie, kunt u hieronder meer lezen over deze optie.
De toepassingen die in het basispakket van het Microsoft 365 Enterprise zijn opgenomen, zijn: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange, OneDrive, Share Point en Teams

In principe helpt dit licentiemodel veel gebruikers en bedrijven wel om hun activiteiten te vergemakkelijken, maar niet alle bedrijven vinden uiteindelijk de oplossing in Microsoft 365. Momenteel zijn er organisaties die nog steeds niet in staat zijn om al hun apparaten naar de cloud te verplaatsen vanwege het onvermogen om regelmatig updates uit te voeren of simpelweg omdat ze de voorkeur geven aan een eenmalige investering, in dergelijke gevallen biedt Microsoft de "365 on-premise versie" die bekend staat als Microsoft Office Professional Plus 2021.

Microsoft Office Professional Plus 2021

De Microsoft Office Pro Plus 2021 bevat ook de populaire applicatie Teams en is beschikbaar als eenmalige aankoop. Zo betaal je eenmalig vooraf de kosten om deze licentie te krijgen. Deze Office is beschikbaar voor zowel pc's als Mac's. Na de aankoop is de licentie levenslang van u en op lange termijn goedkoper dan software op abonnementsbasis. 

De toepassingen van Office Pro Plus 2021 zijn: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher en Microsoft Teams

Microsoft Office 2021 Banner

Office Pro Plus 2021 is een compleet en modern hulpmiddel om productief te werken en te voldoen aan de dagelijkse eisen van het bedrijfsleven.

Heb je een goedkope Microsoft Office Pro Plus 2021 licentie nodig? Softtrader is gespecialiseerd in tweedehands Microsoft licenties waarbij u tot 70% kunt besparen op de nieuwprijs. Ook de nieuwe versie van Office Pro Plus is in onze voorraad aanwezig. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan hieronder uw offerte aan. 

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.