03/15/2022
1 min
0

Softtrader wint aanbesteding C.A.I.H.

03/15/2022
1 min
0


C.A.I.H. Softtrader

Softtrader is verheugd te kunnen mededelen dat we recent één van de winnaars zijn geworden van een raamovereenkomst voor het leveren van tweedehands software licenties. Het betreft een periode van vier jaar waar de leden van C.A.I.H. inkooporders kunnen sturen voor het bestellen van software licenties.

Softtrader heeft sinds haar oprichting een flinke groei doorgemaakt en is inmiddels actief in heel Europa, met de focus op Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Duitsland. Met het winnen van deze grote tender in Frankrijk hoopt Softtrader nog meer bedrijven te kunnen voorzien van Pre-Owned Microsoft software licenties en daarnaast vertrouwen te kweken bij bedrijven die nog niet zo bekend zijn met Pre Owned software.

Managing Director Antio Scholten over het winnen van de tender: “Het is mooi om te zien dat we door blijven groeien en er steeds meer bedrijven vertrouwen hebben in de dienstverlening van Softtrader. Het winnen van deze aanbesteding is hier een mooi voorbeeld van.”

Wie is C.A.I.H?

CAIH bereidt en leidt overheidsopdrachten op het gebied van IT en telecom, voor haar leden, openbare en particuliere gezondheidsinstellingen zonder winstoogmerk.

CAIH, opgericht in 2014 onder impuls van zijn 6 stichtende leden, beheert meer dan 35 markten met 7.000 leden.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.