Verschillen tussen Office 2019 Home & Student, Home & Business & Professional

Gepubliceerd op: 14-04-2020

Microsoft Office 2019 is het meest recente Office pakket van Microsoft. Dit pakket is verkrijgbaar in verschillende Retail varianten. Deze varianten verschillen van inhoud. In deze blog zult u de verschillen tussen Office pakketten lezen.

 

Office 2019 Home & Student 

Office Home & student  is het instapmodel van de Office 2019 serie. Dit is het pakket met het minst aantal functies. Het pakket bevat de standaard programma’s als Word, Excel, OneNote en PowerPoint. Voor de meeste mensen zal dit voldoende zijn. Het Office pakket is op 1 pc te installeren. 

 

 

Office 2019 Home & Business 

Het volgende pakket,  Office Home & Business, is uitgebreider dan Home & Student. Deze versie van Office 2019 bevat Outlook. Dit extra programma bevat de volgende functies 

  • E-mail-berichten. 
  • Takenlijst (to do list) 
  • Afspraken in een elektronische agenda 
  • Aantekeningen (notes) 

 

 

Office 2019 Professional 

Als derde versie is er Office Professional. Deze versie van Office beschikt over alle functies die Home & Business heeft. Daarnaast zit er ook Acces en Publisher bij deze versie van Office. Acces is een informatie management systeem waarmee data mee geanalyseerd kan worden aan de hand van tabellen en formulieren. 

Microsoft Office Publisher is een desktop publishing-programma. Met Publisher kan men teksten en afbeeldingen ontwerpen en publiceren. 

 

 

Microsoft Office Open License (OLP) volume licenties 

Naast de  Retail varianten van Office  zijn er ook een  Volume varianten. Deze varianten van Office zijn geschikt voor bedrijven met meer dan 5 gebruikers van Office. Met Volume licenties is het mogelijk om flexibel te werken omdat er extra gebruikers gecreëerd kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om te minderen in gebruikers waardoor u niet betaald voor ongebruikte licenties. 

Tip: een Microsoft licentie kopen en daar zakelijke gebruik van maken ? Houd er dan rekening mee dat alleen (Office) Volume licenties geschikt zijn voor Remote Desktop Services. Met RDS kunnen medewerkers overal vanaf elk device werken.

 

 

Microsoft Office 2019 kopen 

Bent u opzoek naar goedkope  Microsoft Office licenties? Bij Softtrader bieden wij deze voor een lage prijs aan. Wij hebben een uitgebreid aanbod Office licenties, van 2010 tot 2019. Wij bieden voor Office licenties zowel Retail als Open License volume licenties aan.

Deel dit artikel