10/23/2020
1 min
0

Gebruikte Microsoft licenties: ideale besparing op uw IT-budget

10/23/2020
1 min
0

Gebruikte Microsoft licentie kopen en daarmee besparen op uw IT-budget? Steeds meer grote en ook kleine organisaties ontdekken de mogelijkheden van tweedehands softwarelicenties.

Ze besparen eenvoudig op de kosten, dankzij Microsoft software voor bedrijven die een stuk goedkoper is. Het zijn dezelfde licenties als de nieuwe exemplaren, maar dan al eerder gebruikt door een andere organisatie. Wij kopen ze daar voor u in, om ze voordelig aan te kunnen bieden.

Direct leverbaar: beschikbare licenties

De gebruikte Microsoft licenties zijn in de meest gevallen meteen beschikbaar. Dat geldt voor de vorige versies van de software, net als voor de nieuwe edities waar u naar op zoek bent. We kopen de licenties in bij organisaties die daar geen gebruik meer van wensen te maken.

U kunt op die manier de Microsoft licenties kopen, zonder dat u daar de volledige prijs voor dient te betalen. De makkelijkste wijze om te besparen op het IT-budget, omdat de software licenties niet langer zo duur hoeven te zijn.

De licenties zijn gelijk aan de nieuwe exemplaren, zodat u daar op een veilige en eenvoudige manier gebruik van kunt maken. En dat kan gewoon zoals u dat gewend bent. Er hoeft niets te veranderen, behalve de prijs die u betaalt voor de Microsoft licenties voor uw organisatie.

Software licenties die zijn gebruikt: 100% legaal

Uiteraard zijn de licenties voor Microsoft-software 100% legaal, om daar zonder problemen mee aan de slag te gaan. En sterker nog, krijgt u een audit voor de software? Dan is het geen probleem om de licenties te tonen. Ze zijn volledig legaal en toegestaan, om daar op een probleemloze manier gebruik van te maken.

Wij zorgen er met de software licenties voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen, om alles netjes binnen het IT-budget te houden. Wél aan de slag met nieuwe software of met meer gebruikers, maar zonder dat u daarvoor veel extra kosten dient te maken.

Gebruikte Microsoft licenties kopen

Enthousiast geworden en graag gebruikte Microsoft licenties kopen of benieuwd naar het aanbod? Ontdek licenties zoals die voor Microsoft Office voor SQL Server en bijvoorbeeld Windows 10. Dankzij het brede aanbod kunnen we ook de licenties leveren waar u voor uw bedrijf naar op zoek bent. We werken voor grote en kleinere organisaties, ook als u eerst meer wilt weten over hoe dit precies in z’n werk gaat. We delen graag de goede ervaringen die andere klanten van ons inmiddels hebben.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.